close
چت روم
X بستن تبليغات
Code Center
از کجا بدانیم مرغ سالم است,مرغ یخ زده,تشخیص سالم بودن مرغ یخ زده,مرغ,

  • موضوعات
    خبرنامه
      براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    مطالب تصادفی
    پیوندهای روزانه
    بازدید : 401 ♥ تاریخ : جمعه 04 مهر 1393 زمان : 1:0 ♥

    از کجا بدانیم مرغ یخ زده سالم است بله این خیلی مهم است ما انسان ها این دوره زمونه

    استفاده میکنیم هم در مراسم هم مهمانی هم عروسی و ما امروز روش سالم بودنش رو 

    به شما توضیح داده ایم

    دکتر متخصص با اشاره به این که فعلا فقط مرغ سبز، مرغ بدون آنتی بیوتیک محسوب می شود، می گوید: مرغ سبز چندسالی است در بازار عرضه می شود. این مرغ ارگانیک نیست، اما فاقد آنتی بیوتیک و نیز فاقد داروهای آنتی کوکسیدیوز است (کوکسیدیوز یک بیماری انگلی طیور است). این مرغ در طول دوره پرورش سه نوبت از سوی سازمان دامپزشکی کشور مورد آزمایش قرار می گیرد و اگر عاری از آنتی بیوتیک بود، مجوز فروش آن به صورت مرغ سبز صادر می شود. این نوع مرغ در مرغداری هایی که مدیریت بهداشتی بالایی دارند ، قابل پرورش است و طعم بهتری دارد.

    درباره دیگر مرغ های معمولی هم مسئول فنی ـ بهداشتی مرغداری باید دقت و نظارت داشته باشد که از آخرین زمان مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری تا هنگام ارسال مرغ ها به کشتارگاه ـ مدتی که ما به آن «دوران منع مصرف» می گوییم ـ سپری شده باشد.البته این موضوع به وجدان کاری دکتر دامپزشکی

     که گواهی سلامت مرغ ها را صادر می کند و نیز مرغدار بستگی دارد و ممکن است برخی این دوران را رعایت نکنند و گواهی صوری صادر شود.

    به هر حال فعلا آزمایشی درباره مرغ های معمولی از سوی سازمان دامپزشکی کشور انجام نمی شود و در این زمینه، فقط فعالیت های پژوهشی در قالب طرح های تحقیقاتی انجام شده است. این متخصص می افزاید: برخی آنتی بیوتیک ها بر اثر حرارت پخت خنثی می شوند و از سمی بودن آنها کاسته می شود، اما برخی دیگر خیر. در هر صورت بهتر است مرغ فاقد آنتی بیوتیک و زمان منع مصرف آن رعایت شده باشد.

    به دنبال مرغ درشت نباشند
    این متخصص علوم و صنایع غذایی در پاسخ این پرسش که آیا مقدار آنتی بیوتیک موجود در گوشت مرغ با وزن و اندازه (ریزی و درشتی) مرغ ارتباط دارد، می گوید: بله. متاسفانه فرهنگ مصرف مردم کشور ما این گونه است که مرغ های درشت را می پسندند و این موضوع باعث می شود طول دوره پرورش طولانی شود و میزان آنتی بیوتیک مصرفی نیز افزایش یابد. مرغ هایی با دامنه وزنی حدود ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دوره پرورش هم با شرایط فعلی ایران باید حدود ۴۵ روز باشد. مرغ هایی که طولانی تر از این مدت پرورش می یابند و درشت تر می شوند احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیاد است. این در حالی است که اگر این دامنه وزنی رعایت نشود و مرغ بسیار ریز باشد، بیمار یا در اصطلاح مرغداران پنچری خواهد بود. هر چند الزاما همه مرغ های ریز پنچری نیستند و برخی مزارع مرغ پرورشی، برای رستوران های معروف زنجیره ای به صورت سفارشی جوجه مخصوص تولید می کنند، اما به گفته این متخصص برای مصرف کننده عادی فعلا مصرف همان دامنه وزنی مرغ ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم توصیه می شود.


    مرغ محلی بیمارتان نکند
    برخی افراد بخصوص شمالی های کشورمان دوست دارند مرغ، اردک، بوقلمون، غاز و پرندگان وحشی را به صورت محلی تهیه کنند. در بازارهای روز این شهرها یا بسیاری از روستاها، این طیور ذبح می شود و بدون داشتن بسته بندی بهداشتی به صورت پر کنده یا همراه پر به فروش می رسد. دکتر متخصص با اشاره به این که بسیاری از بیماری ها از آنفلوآنزای پرندگان گرفته تا سالمونلوز و غیره از طریق مرغ های خام محلی و فله ای به انسان انتقال می یابد، می گوید: هنگام پاک کردن ممکن است کنه های بدن این پرندگان، به پوست بدن فرد پاک کننده منتقل شود و فرد را دچار بیماری کند.


    بهترین رنگ مرغ، سفید یا زرد کهربایی؟
    برخی مرغ ها بوی زهم می دهند. تعدادی گوشت نرم و برخی گوشت سفت دارند. بعضی زرد رنگ و تعدادی سفید رنگ هستند. دلیل این همه تفاوت میان مرغ های کشتارگاه چیست؟

    دکتر متخصصی در این باره می گوید: این که مرغ در طول دوره پرورش چه خوراکی مصرف کرده باشد مثلا پودر ماهی خورده باشد، چه داروهایی مصرف کرده باشد و این که آیا بالانس بین چربی و پروتئین در تغذیه و گوشت مرغ رعایت شده یا خیر همه می تواند در طعم و بوی مرغ اثرگذار باشد.

    این متخصص تصریح می کند هر چه مرغ جوان تر باشد گوشتش لطیف تر است و مرغ سالم، باید رنگ زرد کهربایی داشته باشد و باز هم یک باور کاملا اشتباه خانواده ها این است که تصور می کنند بدن مرغ باید مثل برف سفید باشد. همین موضوع هم زمینه ساز تقلب در برخی کشتارگاه ها می شود که مرغ ها را برای سفید شدن، مدتی در آب حاوی درصد بالایی از کلر نگهداری می کنند. البته تغذیه مرغ تا حدودی روی رنگ آن اثر دارد، ولی در مجموع رنگ زرد کهربایی بهترین رنگ برای مرغ خام است.

    رنگ مرغ، بوی محوطه شکمی و بوی زیر بال مرغ برای مصرف کننده عام می تواند تا حدی نشان دهنده تازگی یا کهنگی مرغ باشد که نباید بوی فساد و گندیدگی از این قسمت ها به مشام برسد.

    مرغ را ندهید پاک کنند
    زمان خرید مرغ های بسته بندی، گاهی برخی مغازه داران با اصرار خاصی مایلند مرغ خریداری شده را پاک و تکه کنند، اما به گفته یک متخصص ، این کار برابر مقررات سازمان دامپزشکی ممنوع است. هر نوع فرآوری و قطعه بندی باید در محل مجازی که دارای دکتر دامپزشک ناظر باشد، انجام شود.این متخصص در پاسخ این پرسش که معمولا با زواید مرغ چه کار می کنند، می گوید: این زواید را می فروشند و به طور معمول به پودر گوشت مورد مصرف در خوراک دام، طیور و آبزیان تبدیل می شود.

    با مرغ تخمگذار پیر چه کار می کنند
    به گفته این متخصص ، جنسیت مرغ گوشتی ممکن است مرغ واقعی یا حتی خروس باشد و فرقی ندارد، اما مرغ های تخم گذار را که در نهایت پیر می شوند به عنوان مرغ صنعتی به برخی کارخانه های سوسیس و کالباس می فروشند که با توجه به آن که در کارخانه به گوشت این مرغ ها مواد تردکننده می زنند، گوشتشان نرم می شود و حرارت بالای پخت سوسیس و کالباس در اتاق پخت، گوشت این مرغ ها را سالم سازی می کند.

    منبع : jamejamonline.ir

     




    برچسب ها : خرید مرغ یخ زده , بهترین مرغ ها , از کجا بدانیم تخم مرغ سالم است , چگونه بفهمیم گوشت گاو سالمه , چگونه بدانیم گوشت قرمز سالمه , نکات مهم مرغ , نمونه گوشت مرغ , خانواده سبز , مرغ درشت , مرغ محلی , زرد کهربایی , مرغ تخمگذار پیر , پاک کردن مرغ , مرغ سفید ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    ”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”
    این نظر توسط اسماعیل علی نژاد در تاریخ 1393/7/4 و 15:06 دقیقه ارسال شده است

    سلام دوست عزیز.من حاضرم براتون قالب رایگان طراحی کنم در وض قرار دادن بنر ما در وبلاگ خودتون.اگر موافق بودید پیام بگذارید.
    نمونه کار:
    majidnasr.ir

    این نظر توسط www.king98.ir در تاریخ 1393/7/4 و 14:39 دقیقه ارسال شده است

    ارسال پيام تبليغاتي در سايت جامعه مجازي با قيمت ارزان

    www.cloob.com

    http://up.king98.ir/up/king98/av/cloobn/111.JPG

    ========================

    http://up.king98.ir/up/king98/av/cloobn/1212.JPG

    برای سفارش به سایت کینگ98 مراجعه کنید.یا با ایدی TikTak_98 در ارتباط باشید

    این نظر توسط تبادل لينک و افزايش بازديد در تاریخ 1393/7/4 و 14:32 دقیقه ارسال شده است

    لینک باکس کینگ98

    نمايش لينک شما در سايت هاي پر بازديد

    ابتدا کد لينک باک رو در جاي مناسبي از قالب قرار دهيد سپس لينک سايت خود را ثبت کنيد

    با اين کار سايت شما در سايت هاي پر بازديد نمايش داده ميشود

    این نظر توسط omid در تاریخ 1393/7/4 و 14:15 دقیقه ارسال شده است

    سلام مسعود اومدی نبودم کاری داشتی آنلاینم.

    این نظر توسط سردبیر مجله تفریحی جادوی کلمات در تاریخ 1393/7/4 و 13:44 دقیقه ارسال شده است

    سلام

    لینک شدید


    با نام

    مجله تفریحی سرگرمی و عاشقانه جادوی کلمات

    http://jadoykalamat.ir



    لینک بفرمائید


    متشکرم


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    
    اطلاعات
    • آمار کاربران
    • افراد آنلاین : 16
    • اعضای آنلاین : 0
    • تعداد اعضا : 38

    • عضو شوید
    • ارسال کلمه عبور




    • آمار مطالب
      کل مطالب : 9446
      کل نظرات : 1728

    • آمار بازدید
    • بازدید امروز : 9,307 نفر
    • باردید دیروز : 27,859 نفر
    • بازدید هفته : 85,320 نفر
    • بازدید ماه : 248,544 نفر
    • بازدید سال : 1,780,087 نفر
    • بازدید کلی : 11,803,662 نفر
    • ورودی امروز گوگل : 14 نفر
    • ورودی گوگل دیروز : 143 نفر

    آرشیو
    ایدی تلگرام جهت تماس با مدیر سایت masoud447@