close
چت روم
X بستن تبليغات
Code Center
عدس,چگونه عدس درست کنیم,روش درست کردن عدس پلو ,طریقه درست کردن غذا,عدس

  • موضوعات
    خبرنامه
      براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    مطالب تصادفی
    پیوندهای روزانه
    درباره : جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 237 ♥ تاریخ : شنبه 02 اسفند 1393 زمان : 21:16 ♥

    مواد لازم برای 200 نفر :

     برنج 25 کیلو گرم

      عدس * 15 کیلو گرم

     کشمش4 کیلو گرم

    گوشت چرخ کرده  6 کیلو گرم

    پیازسرخ شده آماده1.5 کیلو گرم

     روغن جامد5 کیلو گرم

    زعفران آماده شده به مقدار لازم 

    پودر زیره سیاهمقداری

    روغن حیوانی مقداری (در حد 1 تا 2 قاشق غذاخوری برای کل روغن مصرفی)

     طرز تهیه عدس پلو نذری

    *حتما باید ایرانی باشه وگرنه زمان پخت و دم کردن، از هم باز میشه

     طرز تهیه عدس پلو نذری

    طرز تهیه عدس پلو:

    1. از شب قبل برنج را خیس کنید. صبح  عدس ها را شسته و خیس کنید.

     

    2. گوشت را به تنهایی تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. همزمان پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید تا کمی طلایی شود. وقتی هر دو آماده شدند، با هم مخلوط کنید و سپس نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و روغن اضافه کنید. ( در این مرحله اگر نمیخواهید گوشت عدس پلویتان رنگ رب داشته باشد، به جای رب، زعفران دم کرده اضافه کنید، این روش را نیز میتوانید امتحان کنید )

     

    3. بعد از 2 الی سه ساعت که عدس ها خیس خوردند، آب عدس را عوض کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، عدس پخته را کنار بگذارید.

     

    4. از دو روش میتوان برای مخلوط کردن برنج و عدس استفاده کرد.

     

    روش اول: بعد ازآبکش کردن برنج، وقتی میخواهیم داخل قابلمه بریزیم تا دم بکشد، به ازای هر دو کفگیر بزرگ برنج یک کفگیر عدس روی آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید و سپس دوباره برنج و عدس ... در آخر با دمکنی روی حرارت قرار دهید تا خوب دم بکشد.

     

    روش دوم: وقتی برنج جوش آمد و نزدیک به آبکش کردن آن بود، عدس پخته را به برنج در حال جوش اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند، برنج را آبکش کرده و داخل دیگ بریزید و با دمکنی روی حرارت قرار دهید تا خوب دم بکشد. ( روش دوم توصیه میشود )

     

    5. کشمش را شسته روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شود. سپس با روغن تفت دهید. ( اگر کشمش را قبل از خشک شدن آن و آبدار، روی حرارت بگذارید، خواه ناخواه کشمش داخل آب خود جوشیده و برای کسانی که معتقد هستند مشکل دار خواهد شد، پس فراموش نکنید که حتماً پهن کنید تا خشک شود و بعد فقط با روغن تفت دهید )

     

    6. بعد از این که برنج دم کشید، درب دیگ را بردارید و پودر زیره را روی برنج بپاشید و چند دقیقه ای درب ظرف را بگذارید تا عطر زیره به تمام برنج برسد. روغن نباتی و روغن حیوانی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ( حتماً توجه کنید تا روغن بوی سوختگی نگیرد، فقط گرم شود )

     

    7. در آخرین مرحله این روغن را روی برنج آماده بریزید و برنج را زیر و رو کنید تا عطر خوبی بگیرد. مقداری از برنج را بردارید و زعفران را داخل آن ریخته و به آرامی طوری که برنج له نشود، زعفران را با برنج مخلوط کنید. اکنون میتوانید برنج را در ظرفها ریخته و روی آن گوشت، پیازداغ، کشمش سرخ شده بریزید

    منبع saiha



    برچسب ها : چگونه نذری عدس درست کنیم , مواد درست کردن عدس پلو , ترفند درست کردن غذا , غذا ایرانی , غذا اماده , غذا سوخ , غذا کله , غذا خوشمزه , غذا روسی , غذای پاکستانی , ، آموزش عدس پلو نذری ، آموزش درست کردن عدس پلو نذری ، روش درست کردن عدس پلو نذری ، عدس پلو نذری ، نحوه درست کردن ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    
    اطلاعات
    • آمار کاربران
    • افراد آنلاین : 13
    • اعضای آنلاین : 0
    • تعداد اعضا : 38

    • عضو شوید
    • ارسال کلمه عبور




    • آمار مطالب
      کل مطالب : 9446
      کل نظرات : 1696

    • آمار بازدید
    • بازدید امروز : 9,854 نفر
    • باردید دیروز : 22,626 نفر
    • بازدید هفته : 140,789 نفر
    • بازدید ماه : 521,681 نفر
    • بازدید سال : 1,068,920 نفر
    • بازدید کلی : 12,166,096 نفر
    • ورودی امروز گوگل : 21 نفر
    • ورودی گوگل دیروز : 123 نفر

    آرشیو
    ایدی تلگرام جهت تماس با مدیر سایت masoud447@