close
چت روم
X بستن تبليغات
Code Center
طرز تهیه خورش آلو گشنیز,اموزش درست کردن خورش آلو گشنیز,خورش آلو گشنیز

  • موضوعات
    خبرنامه
      براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    مطالب تصادفی
    پیوندهای روزانه
    درباره : جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 49 ♥ تاریخ : پنجشنبه 12 شهريور 1394 زمان : 14:32 ♥

    روش جدید و ساده درست کردن خورش آلو گشنیز

    روش جدید و ساده درست کردن خورش آلو گشنیز

    روش جدید و ساده درست کردن خورش آلو گشنیز

    در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

    مواد لازم برای خورش آلو گشنیز برای 5 تا 6 نفر :

     روغن  یک پیمانه
    پیاز  یک عدد، درشت خرد شده
     سیر  4 پر، کوبیده
    ادویه‌ی خورشی  یک قاشق چایخوری
    فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
    گوشت خرد شده 500 گرم
    لیمو عمانی 4 عدد
    گشنیز ساطوری یک کیلوگرم
    گرد لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
    سیب زمینی خرد شده 3 عدد
    نمک یک و نیم قاشق چایخوری
    محلول زعفران یک قاشق سوپخوری


    طرز تهیه خورش آلو گشنیز :
    مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.
    http://masoud293.ir/
    سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

    لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

    گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.

    در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.
    http://masoud293.ir/
    نکته برای پخت خورش آلو گشنیز:
    * این دستور 100 گرم کربوهیدرات، 120 گرم پروتئین، 260 گرم چربی و 3220 کیلوکالری انرژی دارد.

    * در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند

    منبع بیتوته



    برچسب ها : چگونه خورش آلو گشنیز درست کنم , میخوام خورش آلو گشنیز درست کنم , مواد درست کردن خورش آلو گشنیز , خورش آلو گشنیز مال کدوم شهره , انواع خورش , خورش آلو گشنیز چطونه درست میشه , نحوه پختن خورش آلو گشنیز , خورش آلو گشنیز پختن , میخوام خورش آلو گشنیز بپزم , میخوامخورش آلو گشنیز درست کنم , چگونه باید خورش آلو گشنیز پخت , چطور باید خورش آلو گشنیز پخت , روش پخت خورش آلو گشنیز , نحوه پخت خورش آلو گشنیز , اموزش تصویری درست کردن خورش آلو گشنیز ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما برای این مطلب،مطمئن باشید ما برای نظرات شما احترام خاصی قائلیم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    
    اطلاعات
    • آمار کاربران
    • افراد آنلاین : 13
    • اعضای آنلاین : 0
    • تعداد اعضا : 38

    • عضو شوید
    • ارسال کلمه عبور




    • آمار مطالب
      کل مطالب : 9446
      کل نظرات : 1696

    • آمار بازدید
    • بازدید امروز : 1,178 نفر
    • باردید دیروز : 12,859 نفر
    • بازدید هفته : 43,211 نفر
    • بازدید ماه : 279,193 نفر
    • بازدید سال : 405,902 نفر
    • بازدید کلی : 10,429,477 نفر
    • ورودی امروز گوگل : 20 نفر
    • ورودی گوگل دیروز : 304 نفر

    آرشیو
    ایدی تلگرام جهت تماس با مدیر سایت masoud447@